Sakarias NettJournal

Ny bloggemotor

Jobber med å flytte noe av det jeg driver med fra Bitbucket til GitHub og kom over "GitHub Pages", der man kan hoste statiske sider. Men de har noe som heter Jekyll også, et bloggrammeverk skrevet i Ruby. Etter et raskt overblikk på Jekyll så virket dette ut som noe jeg kom til å forsto bedre enn ikiwiki. Så jeg bestemte meg for å ta en grundigere titt på om dette var noe for meg.

Som du ser, så har jeg flyttet over. Delvis. Formatet på innholdet i markdown filene i ikiwiki er ikke helt kompatible med Jekyll. Så jeg her en tidsom jobb med å konvertere mine 592 blogginnlegg fra ikiwiki formatet til det Jekyll klarer å rendre. Men dette gir meg også en mulighet til å fikse opp alle rare "tags" jeg har brukt siden 2004.

Alt i alt, så blir det denne gangen en skikkelig oppryddning i bloggen min. Kommer ikke til å forandre innholdet i innleggene (kanskje skrivefeil) annet enn formatet.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.