Sakarias NettJournal

Bedroom/home office 1.0 beta 1

Home office/Bedroom beta 1 sideview

Det er vår, sommeren er rundt hjørnet, er det på tide for meg å gjemme meg for min erkefiende, solen! På tide å oppgradere det stedet hvor jeg tilbringer mesteparten av min fritid. Mitt hjemmekontor / soverom.

Etter mye surfing på hva andre har gjort (Mitch Haile, Stefan Didak og Kevin Connolly og flikking rundt på Ikea sine websider for å få ideer. Det er også rimelig begrense hva jeg kan gjøre, siden jeg bare leier, og huseier liker ikke at man lager for mye hull i veggene til å henge opp ting.

Problemet i dag er alt for mye dill og for lite lagerplass. Så det meste havner der det er ledig gulvplass til jeg blir lei av å snuble i det og hiver det inn i kleskapet mitt (som det ikke er plass til klær i lenger).

Fram med målebånd, Ikea sin webside og Google Sketchup. Er uvrovekkende hvor mye av Ikea sitt sortemang som har havnet i Google sin 3D warehouse.

Home office/Bedroom beta 1 top view

Hvordan hjemmekontoret/soverommet mitt forhåpentligvis ser ut i August.

Handleliste hos Ikea:

Handleliste hos Ikea

Handleliste hos DustinHome:

Handleliste hos DustinHome

Handleliste hos Apple:

En stykk iMac, hva nå enn som finnes når jeg handler om noen måneder.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.