Sakarias NettJournal

Prosjekt iPad - pre day 2

Har nå koblet opp Apple Bluetooth Keyboard mot iPad'n. Hele operasjonen var rimelig smertefri. Framgangs måten er som følger: «Settings -> General -> Bluetooth -> On». Sett så tastaturet i søkemodus og trykk på tastaturet som dukker opp i listen over funnete BT-enheter. iPad-en vil så be deg skrive inn en kode på tastaturet, gjør dette og avslutt med «enter» knappen. Volla, tastaturet er aktivt.

20110327-034954.jpg

Et minus jeg har funnet så langt, «esc» knappen på tastaturet virker ikke i iSSH, ssh programmet jeg har valgt å bruke. Så for å bytte vinduer i weechat (irc programmet jeg bruker), så må jeg enten skrive «/buffer "tall"» for å bytte vindu, eller trykke på «esc» i det virtuelle tastaturet også trykke "tall" på det fysiske tastaturet. Litt tungvint, men tipper jeg kommer til å bruke «/buffer» framover.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.