Sakarias NettJournal

Prosjekt iPad - pre day 1

20110327-041656.jpg

Har gått til innkjøp av en iPad 2, og i den forbindelse så har jeg tenkt til å prøve å kun leve med denne enheten i en uke, som min eneste "datamaskin"... nesten. Jeg må bruke en vanlig maskin i forbindelse med jobb, men utover det så skal jeg kun bruke iPad.

På slutten av uken/prosjektet så få man se om man er overbevist om at dette er plattformen for framtiden, eller om jeg har begynt å gnage på veggen.

Eneste datamaskinen jeg må bruke, er maskinen som synker over media til ipad'n, her har jeg ikke funnet noen løsning enda, ikke tror jeg at jeg kommer til å finne noen heller.

Første hinder: Photos applikasjonen som følger med iPaden støtter ikke å rotere bilder, så jeg måtte faktisk installere en applikasjon for å rotere skjermskuddet i dette innlegget. Etter litt Google søk, så kom jeg fram til at PhotoPad var det andre bruker og at den er gratis. Som er et pluss.

Dette innlegget er skrevet i Wordpress applikasjonen for iPad/iPhone, med det virtuelletastaturet. Tror nok jeg kommer til å se om jeg får koblet opp et blåtann tastatur etter hvert, for dette går tregt.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.