Sakarias NettJournal

Apple iPad 2

Den andre mars i år, så annonserte Apple sin reviderte versjon av iPad, med det innoative navnet iPad 2. iPad 2 er nå 33% tynnere, 15% lettere, dobbelt så rask og har 8 ganger så rask grafikk. Whopbido? Og den er tilgjengelig i hvitt i tillegg til gode gamle svart. Den kommer i de samme seks utgavene som den orginale iPad, nå kalt iPad 1. 16, 32 og 64GB lagringsplass med og uten 3G. De har også fått inn 2 kameraer, og en gyro.

Jeg hadde lenge lyst på en iPad 1, men fant aldri helt ut hva jeg skulle med en, så jeg ente opp med å kjøpe en MacBook Air istedet. Nå frister iPad igjen, vet fremdeles ikke helt hva jeg skal med en, men jeg har forhåndsbestillt en. Den kommer til Norge den 25 mars. Jeg gikk for 64GB versjonen uten 3G, i svart. Apple kommer med iOS 4.3 til iPhone den 11 mars, og den har endelig fått støtte for wifi deling av 3G forbindelsen. Så jeg trenger ikke 3G og enda et mobilabbo til iPaden, når jeg kan dele den jeg allerede har.

Jeg får rundt 30 minutters lenger reisetid fra midten av mars, pga jobben bytter kontorer. Så hvis jeg overlever "fanboi" stemplet ved å sitte/stå og se på TV-serie eller lignende på t-banen på vei til jobb, så kanskje det blir en god venn på den lenger reiseveien?

Fremdeles lenge igjen til 25 mars, og det kan hende jeg ombestemmer meg. Forhåndsbestillingen er heldigvis ikke bindende.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.