Sakarias NettJournal

Leking med Adobe Photoshop Lightroom 2

Jeg har lenge vært en Apple Aperture bruker, men pga dårlig oppdatering av programmet så har jeg begynt å titte litt nøyere på Adoble Photoshop Lightroom 2 og 3 beta. Har tilbrakt store deler av dagen på kurs om Lightroom fra kelbytraning, og føler at jeg har forstått litt mer av programmet.

Jeg kommer til over tid å migrere fra Aperture til Lightroom, men jeg må først finne ut hvordan jeg enkelt kan få ut de 51 000 bildene jeg har i Aperture over i Lightroom, og samtidig beholde de modifikasjonene jeg har gjort på mine bilder i Aperture. Har liten lyst til å gjenskape alle bildene på nytt.

Har lest et par artikler på hvordan dette kan gjøres, men virker som det er veldig defust om modifikasjonene blir med i en "export/import" runde. Jeg må bare finne meg et prosjekt og prøve meg fram. Men det har blitt gjort før, så jeg skal nok få det til.

Bilde modifisert i Lightroom.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.