Sakarias NettJournal

Handlet bil, nesten

Det er snart tid for å flytte, og siden jeg ikke har lappen på bil så er jeg avhengig av andre for å frakte skrotet mitt til Oslo. Men de jeg kjenner har ikke biler de stoler så mye på bilene sine at de tør å ta en tur-retur Gjøvik - Oslo. Og vi har tenkt en stund på å skaffe en kassevogn til å reiste til HAR09 med, så slo man 2 fluer i en smekk.

I dag så spleiset Jon og jeg på en Ford Transit fra 1989. En "vakker" sort bil, med rosa fartstriper og massive 105 hk. Vi er bittelitt skeptiske til de rosa stripene, spesielt Halvor, en av de som skal reise til HAR sammen med oss. Men vi får se.

Transit forfra

Transit bakfra

Transit innvendig

Vi har litt planer om å gjøre litt om på interiøret. Blant annet hive ut ene setet, og få et litt mer laptop vennlig bord, hvis mulig.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.