Sakarias NettJournal

Det sa pang...

Epson pære ...oppe på hylla der projektoren min sto. Pæra har "endelig" tatt kvelden, var klar over at det kom til å skje snart, men selvsagt så skjedde dette midt på natten.

Spørsmålet er nå om jeg skal bære "reserve" TVen ut på stua, eller om jeg skal ta med meg Tvixen inn på soverommet.

Har en søvnløs natt igjen, så noe må jeg se på mens jeg venter på at Ole Lukkøye skal finne veien til meg.

Ny pære er bestilt fra Norek, regner med at den er hos meg på Torsdag. Epson 980 Update:Det ble til at jeg tok med meg Tvix'n inn på soverommet, istedet for å bære TVen ut i stua. Og selvsagt så fant jeg ikke igjen den HDMI kabelen jeg vet jeg skal ha liggende et sted, så jeg måtte krype inn i TV-benken og få ut den HDMI kabelen som jeg bruker på Tvix'n der. Og denne kabelen var jo selvsagt stripset. Fikk den ut tilslutt, bare klarte å knekke en saks når jeg fjernet stripsen. Jeg skal gå tilbake til å bruke borrelås igjen, strips er noe herk.

Nå har jeg jo også funnet ut at jeg vil ha en Tvix på soverommet også. Dakal lommeboka mi!

Virkelig ikke min natt i natt.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.