Sakarias NettJournal

Off to Austin

Austin, Texas

09:25 den 28 mars så går SK 455 fra Oslo Airport, Gardermoen til Copenhagen Airport, med "overgang" til SK 925 retning Dulles International, Washington DC. Etter nesten ni timer på flyet så bytter man til UA 7281 som bringer meg til Bergstrom International, Austin, Texsas.

Flyturene vil ta rundt fjorten timer, pluss den tiden man må vente på neste fly. Pluss veien hjem igjen.

Jeg reiser sammen med noen kollegaer fra jobben og noen partnere/kunder av oss for å blant annet besøke testsenteret til IBM.

Jeg har ikke fått reiseopplegget enda, kun fått bekreftelse på hvilke fly som bringer oss til og fra. Kommer garantert med atter et innlegg når man får vite mer hva man skal ut på og hvilket hotell man skal sove på osv.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.