Sakarias NettJournal

I did mind the gap

Mandag reiste jeg på storage-kurs i England. Tok flyet fra Gardemoen til Standsted, tog fra Standsted til Liverpool Street, fra Liverpool Street til Waterloo, fra Waterloo til Bracknell. Alt jeg så av London var igrunn bare tuben. Som er noe av det mest bråkete transportmiddelet jeg har vært borti.

Hadde to netter på The Travelodge i Bracknell. Kurset ble holdt av LSI. Som jeg kunne se fra hotellvinduet mitt, mao rett over veien. Men da måtte jeg ha lekt "frogger" med et gjerde i midten.

Kurset var spennende og lærerikt, selv om jeg strøk på sertifiseringen, fikk 53.8%, måtte ha 63% for å stå.

Siden han som bestillte flybilletter ikke hadde helt fått med seg at dette var et stykke unna London, så hadde vi det veldig travelt med å komme oss fra Bracknell til Standsted igjen, så vi fikk bruke LSI sin "car service". Privatsjåfør og det som kalles en "direktørbil". Var en meget behagelig reise tilbake til Stansted.

Vel tilbake i Norge, så hadde vi 30 minutter på oss fra flyet landet til flytoget gikk, vi rakk det med 5 minutter margin, inkl å handle på taxfree og vente på koffertene.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.