Sakarias NettJournal

Subwoofer bestilt

Nesten ni måneder etter at jeg kjøpte høyttalerne mine, så ble en subwoofer bestilt.

Jeg holder meg til Hi-Fi Klubben sin Argon serie, siden det er det jeg har fra før og har derfor bestilt meg Argon Sub 8. Det er en aktiv, 8" subwoofer på 80 watt. Håper dette vil rette opp i de "manglene" jeg føler at lydbildet hjemme har. Kan hende 8" ikke er nok, men da får man heller bytte den ut senere.

Spesifikasjoner

Siden jeg akkurat nå ikke aner hvor subwooferen bør stå, så kjøpte jeg med meg en 10 meter lang "subwoofer kabel", også fra Argon. Dette er en helt vanlig kabel med RCA-plugger ut fra hva jeg kan se, bare litt grovere enn det jeg har liggende hjemme.

Neste steg, når jeg kommer så langt er å oppgradere alle høyttalerkablene mine fra 1.5mm2 til 2.5mm2 eller grovere. Og samtidig finne en pen måte å få lagt kablene til bakhøyttalerne. Forslag tas i mot med takk.

Oppdatering:

29.08.08  11.05  INNLEVERT POSTTERMINAL     0024 OSLO
01.09.08  11.19  REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL  2309 HAMAR
02.09.08  08.55  ANKOMMET POSTKONTOR       2805 GJØVIK

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.