Sakarias NettJournal

Mac Pro

Da er den bestilt, et stykk Apple Mac Pro. Det skal bli en kjærkommen oppgradering fra min forrige Mac, en iBook G4 fra 2005, som i dag brukes som "senge-laptopen". Siden jeg mer eller mindre har overlevd i 3 år med iBook-en min, så vil jeg tro at jeg vil klare meg i 4-5 år med en Mac Pro.

Tekniske spesifikasjoner:

Jeg har også bestillt to stykk Samsung SpinPoint T166 500 GB SATA2, 7200 rpm med 16 MB buffer, som kom i dag. Disse skal settes opp i RAID 1 og bli brukt som lagerplass for bilder, har ikke helt tenkt igjennom om det kun skal ligge bilder på disse diskene eller om hele /Users skal ligge på dette raid-settet.

Også må jeg børste støvet av mine gamle Dell 2007FP. Dette er 4:3 20" skjermer jeg kjøpte for snart to år siden, som har stått å støvet ned siden min gamle stasjonære maskin ble konvertert til mediasenter og koblet rett på TVen min i vinter.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.