Sakarias NettJournal

Hurra, i en times tid

I går kom endelig rc-bilen min. Gleden var stor når jeg pakket opp pakken min. Første steg var å "trimme" faenskapet. Dvs jeg byttet ut noen overføringtannhjul som sitter bak et deksel på girkassen. Dette tok rundt 45 minutter å gjøre, mest pga jeg var forsiktig og har ikke gjort dette her før. Mens jeg byttet tannhjul så loddet Fishy fast kontakter på batteriet og laget en ladekabel.

Etter bil var montert, hjul dobbeltsjekket at satt godt fast og batteriet ladet, så bar det ned på parkeringsplassen på HiG, den forran K-bygget.

Bilen ble satt i "training mode", slik at den bare yter 50% av hva den kan gjøre. Rundt 50-60 km/t. Alt var fryd og gammen i rundt en times tid. Bilen var på andre siden av parkeringsplassen, på vei til å snu for å kjøre tilbake. Bilen hadde god fart og nullsving. Rett i en steinvegg.

Det koster meg rundt 400 kr og 10 dagers ventetid på å få fikset bilen igjen.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.