Sakarias NettJournal

Den har kommet

iPhone

I dag fikk jeg min nye telefon, en Apple iPhone. Jeg sa for lenge siden at jeg ikke skulle ha meg en iPhone, men jeg har tydeligvis ikke viljestyrke lenger. Folk babler om hvor mye de elsker sine iPhone. Så langt så gjør jeg ikke det gitt. Men det har mest med at jeg virkelig krangler med "on-screen keyboard" saken dems. Blir sikkert venn med den etter hvert, håper jeg. Jeg har en Apple iPod touch fra før, som i bunn og grunn er en iPhone uten telefon funksjoner. Så overgangen er ikke så stor, det jeg har forelsket meg mest i er høytalerene på enheten, jeg kan spille musikk uten å ha på meg hodetelefoner. Nå skal det sies at jeg brukte hele 48 minutter på å knele telefonen første gangen, så jeg måtte ta en full reset av den. Synes jeg var flink. Godt jeg har erfaring med å kjøre full resett på iPod touch'en min fra før.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.