Sakarias NettJournal

Ting begynner å komme på plass

TV-benk

(bedre bilde kommer senere) Endelig så har TV-benken min kommet. Fra jeg ringte og sa jeg ville ha den til dem ringte tilbake og sa at den hadde kommet, så tok det jammen meg 14 dager. Jeg brukte en kveld på å montere faen skapet alene. Det gikk i grunn helt greit, til alle smådelene skulle settes sammen til å bli en stor del, og topplaten skulle på plass. Plata er 60 cm dyp og 208 cm lang. Mao både tung og diger. Driver fremdeles å venter på siste settet med høyttalerstativer, som skulle ha kommet med de forrige, men Posten Norge har problemer med å finne igjen pakken. Så får se hvordan den historien ender.

Oppdatering: I dag kom det faktisk en Postmann med siste rest av bestillingen min, og posten som sa at dem ikke klarte å finne pakken da gitt.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.