Sakarias NettJournal

Høyttalere

Har nå også bestilt meg høyttalere til et kommende "rundt-om-lyd" oppsett hjemme. Satser på å få råd til forsterkeren neste måned.

ARGPN 6220 ARGON 6220 ARGON 6210S ARGON 6210S ARGON 6250C ARGON 6250C

Kan hende jeg kommer til å kjøpe subwoffer senere hvis det viser seg at disse høyttalerne ikke spiller så dypt som jeg ønsker. Kanskje jeg kommer til å oppgradere til 7.1 etter hvert, men akkurat nå så holder 5.0(1). Har ikke nok vegger i stuen for 7.1 og et stativ midt på gulvet utgår med høye kne løft. Videre planer er å få på plass to datamaskiner i stuen. Ene skal bygges inn i en sigareske jeg kjøpte i sommer. Denne maskinen skal kun stå tilkoblet forsterkeren og spille av musikk. Den andre skal nesten gjøre det samme, men spille av filmer. Til denne oppgaven så vurderer jeg en mac mini, rett og slett pga den er liten og stillegående og takler de oppgavene jeg kommer til å bruke den til. Spør meg igjen i morgen, og jeg har kanskje forandret mening.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.