Sakarias NettJournal

Solen titter fram

Siden solen har bestemt seg for å titte fram i dag så blir det grilling. Stikker snart ned på polet og matbutikken for å handle inn til grilling og henting av Kim. Oppdatering : Vi fikk grillet og etter grillingen så stakk Kim og jeg på jobben sammen med alkohol og satte i gang med et lite prosjekt. Geeking på høyt plan rett og slett :D Jeg hadde egentlig ikke tenkt meg ut på byen i går, rett og slett pga jeg ikke har råd. Men en bekjent av meg maste litt på at jeg skulle komme ut på byen i går. Mens jeg ventet på at han skulle komme seg ut på byen selv og fått i seg noe mat, så satt jeg oppe hos Kim og drakk videre der. Etter hvert så kom også Jon ut på byen, og siden økonomien min er skrall (og skrallere nå) så ble det til at jeg begynte å drikke øl, så motbydelig som det er. Jeg skjønner ikke at folk liker øl. Vi fikk jaget Jon opp på kebab sjappa for å kjøpe inn mat mens vi andre stakk hjem til Kim mens man ventet på at drosjekøen skulle forsvinne. Hjemme hos Kim så fant jeg igjen både traneberjuicen og vodkaen min fra sist gang, så det ble noen drinker der også gitt. Jeg tror jeg "svimte av" mellom 5 og 6 i dag morges. Siden 9 (var da naboen fortsatte med å legge tak på garagen sin) så har jeg ventet på at hodepinen min skal gi seg og at jeg skulle få sove igjen skikkelig. Ingen av delene har slått til :(

I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart and your mind I'll stay with you for all of time

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.