Sakarias NettJournal

Wii

Wii Unwrapping

Jeg tror helvete har frosset. Jeg gikk i går til innkjøp av atter en spillkonsoll. Denne gangen en Wii. Og jeg som ikke spiller spill da gitt.

I litt usikker stil så var jeg veldig usikker på om jeg kom til å like Wii, med tanke på hvor mye støv xbox (ikke 360) har samlet igjennom tidene. Så jeg har nå bare Wii Sports som eneste spillet. Men fy flate å gøy det er. Sånn bortsett fra at jeg kommer til å ta livet av håndleddet mitt snart ;P

I dag så starter vel jakten på "The Legend Of Zelda: Twilight Princess" og en "classic" håndkontroller, slik at jeg kan kjøpe og laste ned gode gamle Mario kart 64. Bør vel også få kjøpt meg enda en Wiimote sånn at man får spillt flere enn bare en om gangen.

Men siden jeg ikke har tatt med meg en TV og ikke kommer til å gjøre det, så er min huseier veldig glad, siden Wii'en står oppe i stuen hans tilkoblet projektoren.

Wii Sports Tennis var iallfall så artig at jeg spillt 3 runder før jeg stakk på jobb i dag. Og dem som kjenner meg vet at jeg sover så lenge som mulig før jeg står opp. Så man kan si at jeg er avhengi? :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.