Sakarias NettJournal

Offline uke

Det varte ikke en uke engang. En gang i året, som oftest på vårparten så tar jeg meg en "offline uke". Dvs at jeg slår av alle elektroniske duppeditter og slapper av med å lese bøker. Jeg begynte på min min "offline uke" i forrige uke, men siden det begynner å bli veldig mye aktivitet ang The Gathering så har jeg sjekket mailen min av og til med pda'n min. I løpet av "uken" jeg ikke skulle ha noe med mine datamaskiner å gjøre så har det rent inn med mail med oppgaver som må utføres og ting jeg må svare på (Ved siste telling så hadde jeg mottatt rundt femti mail av betydning, 40 som jeg måtte svare på). Så jeg avslutter herved min "offline uke", etter bare fire dager og tre bøker, siden den ikke ble slik jeg hadde tenkt at den skulle være. Jeg får ta igjen "uka" etter påsken engang. Så nå er jeg sterkt tilbake både på IRC og MSN som vanlig.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.