Sakarias NettJournal

The Gathering 2007

Hmm, det merkeligste har skjedd. Sjekket gmailen min sånn helt tilfeldig nå og så at jeg hadde fått mail fra TG07 Crew opptak. Jeg har vist blitt tatt opp til å være med i Event:Demo. Var det valget jeg egentlig bare slengte med for å ha tre valg når jeg søkte for lenge siden, men det skal bli spennende å jobbe med og lære om ting man ikke kan alt om. Så påsken i år blir da enda vondere føtter en før (kjøpe meg nye joggesko står høyt på lista), konstruktive oppgaver istedet for å sitte å glane på en skjerm og forbanne at nettet er ustabilt f.eks. Det kan bli veldig spennende med Event:Demo, siden det er den delen av TG jeg igrunn har brydd meg minst om. Har aldri orket å stå ved scena og se på demoer og slik. Jeg liker demoer, men jeg liker ikke å stå i en klynge med mennesker. Jeg har som regel brukt den tiden til mer fornuftige oppgaver, som å dusje, gå på do osv. siden det faktisk er masse ledige dusjer da. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å tilbringe 7 dager (3.4-9.4) i hallen. Vi skal vist møte opp dagen før og reise dagen etter alle deltagerene. Trekke TP kabler for 5000 deltagere kan bli "morro", men hvis du leser dette og skal på TG, RYDD etter deg, så blir det mindre for meg og de andre å rydde opp etter deg. Men, spørsmålet jeg sitter med nå er hvordan jeg skal komme meg dit. Slenge laptopen i en sekk og stikke på bussen er greit nok, men jeg vil gjerne ha med meg noe å sove på osv. Får høre litt rundt om det er noen som faktisk vil kjøre meg til Hamar i påsken. Og jeg som hadde trodd at dette ble andre TG frie året siden 1997, jeg var ikke der i 2001 var det vel, hadde litt andre interesser den påsken. Så man kan igrunn si at jeg feirer 10års dagen med å endelig gi litt tilbake istedet for å surve over at ting ikke fungerer som dem skal. Jeg håper virkelig jeg kommer til å klare de oppgavene jeg blir satt til å gjøre og ikke driter meg helt ut (hmm, med min typiske flaks så kommer jeg garantert til å drite meg ut). Hmm, fikk da gjennopplivet "The Gathering" taggen min i WordPress også :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.