Sakarias NettJournal

Hekta 2!

Heroes

Vel, da var man hekta på atter en TV-serie. Denne gangen er det Heroes (warning, spoiler) jeg har blitt hektet på. Jeg så klipp fra denne serien på keynote'n til Steven Paul Jobs under MacWorld, San Francisco 2007, og den fattet min interesse. Jeg har nå sett de 11 episodene som har blitt sendt så langt, og i motsetning til Eureka så kommer det flere episoder snart. Så jeg slipper å gå rundt å vente så alt for lenge.

Hva serien handler om er ikke lett å forklare, men det handler om en gruppe mennesker som er genetisk annerledes, de har fått superkrefter. Noen kan fly, andre kan høres andres tanker, osv. Disse skal da redde verden. Vi følger disse "heltene" på deres jakt på seg selv og sine krefter mot et felles mål om å redde verden.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.