Sakarias NettJournal

Flytting av domenet

Da har jeg begynt flytting av slaskdot.org fra surftown til egen server pga jeg har vist brukt for mye resusser hos surftown som jeg har nevnt før. I dag har jeg kopiert ut e-posten fra de to mail kontoene som er viktige å ta kopi av, og satt opp disse to igjen på ny server med samme innhold. Enkleste måten å gjøre dette på for meg var faktisk å bruke offlineimap programmet og et lite bash skript jeg skrev selv. Det hele tok meg maks en time. Jeg har nå også begynt omstrukturering av filstrukturen på serveren og domenet mitt. Så akkurat nå så er bare (www.)slaskdot.org og pjatt.net oppe. Kommer til å fikse resten løpet av morgen dagen tipper jeg. Må bare tenke litt igjennom dette først.

Update : Da ser det ut til alt fungerer som det skal... Bare litt masering av mailfiltere på serveren må til før alt fungerer som det skal. Har også blitt bedt om å skrive en "HOWTO" på hvordan jeg kopierte med meg mailen, så jeg skal sette meg ned endag og skrive et utkast mens jeg fremdeles husker hva jeg gjorde :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.