Sakarias NettJournal

Filmer

For en stund siden postet jeg fire filmer jeg ville se i 2007, nå har jeg fått sett to av dem. Flags of our Fathers (wikipedia | trailer): Grei film, ikke helt min smak i grunn. Kan ha noe med at jeg ikke har så stor kunnskap om flaggheisingenIwo Jima. Visuelt så er filmen meget bra. Filmen handler etter min oppfatning om hvordan USA i bunn og grunn melket de stakkarene som heiste det andre flagget på Iwo Jima for å få penger til å kunne fortsette andre verdenskrig. The Illusionist (wikipedia | trailer): Jeg så bare at dette var en Edward Norton film, så da måtte jeg igrunn se den. Har likt Norton siden jeg så han i American History X og Fight Club. Filmen handler om en illusjonist som etter å ha vært borte i 15 år kommer tilbake til byen sin og viser fram sine evner på et lokalt teater og samtidig møter sin barndomskjæreste igjen. Vil ikke si mer om selve handlingen, da den er litt utenom det vanlige, iallfall i mine øyne. Filmen bør ses. Jeg har også sett to filmer til. Employee of the Month (wikipedia | trailer): En av "skuespillerne" er Jessica Simpson, det sier egentlig det meste om kvaliteten på filmen. Men av og til så er det greit med litt hjernedød komedie. Filmen var til tider underholdende. Filmen handler ikke helt overraskende om månedens ansatte og det at dem får en ny ansatt (Jessica) som har rykte på seg å gå til sengs med månedens ansatte, dette fenger to av de andre ansatte til å jobbe så hardt som mulig med å bli månedens ansatte. Flushed Away (wikipedia| trailer): Hva kan jeg si, DreamWorks does it again. Atter en underholdende animasjons film. En overklasse rotte (sånn rotte som bor i bur) blir spylt ned i toalettet og møter en helt ukjent verden for han, handlingen er å komme seg hjem igjen :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.