Sakarias NettJournal

No more surftown

Fikk mail fra Surftown i dag om at jeg ikke lenger er velkommen som kunde hos dem pga stort resurs forbruk. Jeg skjønner ikke helt hvilket stort resurs forbruk jeg har. Jeg har nesten ingen ting på den hosten. Jeg kjører bloggen min og lignende på en annen webserver jeg er med på å administrere selv. Eneste som er der er en statisk side og en wiki jeg har lekt litt med de siste dagene. Så jeg regner med at det er wikien som har brukt for mye resurser, men jeg har bare hatt den to dager, så jeg skjønner ikke det heller... Utover det så bruker jeg Surftown bare som mailhost, og jeg får da ikke så mye mail, hvis det er spamfiltreringen dems som bruker så mye resurser så burde dem selv konfigurere maskinene sine riktig. Noen som har forslag på hvordan man kan flytte en IMAP konto fra en server til en annen uten at man har noe annet en vanlig bruker rettigheter til den IMAP kontoen? Jeg har fått en måned på meg å komme meg ut av Surftown på. Sitter igrunn å vurderer å flytte domenet mitt over til Google. Og bruke dem som mailhost for domenet mitt, men da mister jeg IMAP som jeg har blitt så glad i de siste årene. Alle forslag på nye steder å hoste og løsningen på å få flyttet to mailkontoer mottas med takk.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.