Sakarias NettJournal

The Departed

I går kveld/natt så så jeg på The Departed, en litt mer enn OK film. den har fått 8.4/10 på IMDb, så folk har tydeligvis likt den bedre enn meg :P Ikke misforstå meg, filmen er bra den, men var ikke helt det jeg hadde lyst til å se i går. Hadde mest lyst på hjernedød underholdning. Ikke noe jeg måtte følge med i. Så jeg må nok se filmen engang til en dag. DiCaprio overbeviser meg gang på gang at han er en god karakterskuespiller. Han er og bli en fløtepus, men når man klarer å se forbi utsende hans så er han veldig flink skuespiller. Jeg synes at han faktisk gjorde den beste rollen i hele filmen. Og han spillte mot store skuespillere som Jack Nicholson, Matt Damon, Mark Wahlberg, Martin Sheen og Alec Baldwin for å nevne noen. Filmen burde ses i grunn.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.