Sakarias NettJournal

Kjeder meg

Utseende: - Hårfarge: Kort kort, skal bli kortere - Øyne: Brune - Høyde: 170 og noe - Vekt: alt alt alt formye Drømmetype/dame: - Blond/brunette: Brunette (helst rødhårete) - Muskuløs eller vanlig: Vanlig - Sexy eller omtenksom: Omtenksom - Litt lubben og snill eller sleip og sexy: Lubben og snill - Snill og grei eller gal og vill: Snill og grei Meg selv: - Klær: Ganske kjedelig - Musikk: Nu-metal, rock, punk, pop - Film: Det meste bare selvskapet er godt nok - Temperement: Ja, ekstremt til tider... Men blir fort blid igjen - Oppførsel: Imøtekommende - Drikker helst: Cola - Spiser helst: Fleskepannekaker :P Akkurat nå: - Har på meg: Jeg er hjemme og skiter i hva jeg har på meg klær - Hører på: Linkin Park - Tenker på: Hvorfor gidder jeg å bry meg - Vil etterpå: Sove Enten/eller: - Mat eller godteri: Mat (helst varm mat) - Sjokolade eller chips: Ja, takk begge deler - Katt eller hund: Katt - Sommer eller vinter: En mellomting... Er ikke glad i hverken varme eller kulde, men sommeren er best av to onder - Cola eller pepsi: Samme igrunn - Radio eller tv: TV - Eksotisk drink eller øl: Drink Hvor: - Ville du vært nå: Ja si det - Ville du ikke vært nå: Nordpolen - Spiser du helst: Hjemme med mat jeg har laget selv og godt selvskap - Er du oftest: Forran en PC Siste person du: - Pratet med: Nina og Cecilie på msn og Halvor på irc - Mailet med: Hotellet jeg skal på i stockholm - Sendte sms med: Nina - Ga klem til: Søster - Snakket i telefon med: Vidar Har du noen gang: - Løyet: Ja - Klikka i vinkel på noen: Ja - Hatet noen veldig sterkt: Ja, gjør det fremdeles - Banket noen: Nei - Blitt banket: Ja - Rømt hjemmefra: Nei - Brukket noe: Ja - Brutt loven: Ja - Stjelt noe: Ja - Kysset noen: Ja - Drukket alkohol: Ja - Hoppet fra 10?ern: Ja - Gått i harepus kostyme: Nei - Jukset på en prøve: Nei - Vært utro: Nei - Skremt gamle damer: Nei - Dopet deg: Ja, men ikke med vilje Har du: - Masse venner: Nei - Fiender: Muligens - Bestevenner: Ja, tror det - Oldeforeldre: Nei - Noen dyr: Alt for mange og ingen av dem er mine heldigvis - Dårlige uvaner: Mange - Hobbyer: Igrunn ikke Er du: - Vegetarianer: Nei - Nerd: Ja - Glad i å sove: Ja - En god sanger: Nei - God skuespiller: Nei - Gal: Tror det - Sjenert: Ekstremt - Utadvendt: Nope Siste gang du: - Lo: For noen minutter siden - Spiste: Noen timer isiden - Smilte: I sted - Gråt: Lenge siden - Var sur: Noen minutter siden - Så på tv: Par dager siden - Var irritert: Blir igrunn det samme som sur - Hørte på musikk: Hører på musikk - Sov i telt: Noen år siden - Var på ferie: Er ikke livet en ferie da? Kommer helt ann på definasjonen av ferie

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.