Sakarias NettJournal

Ralph Myerz & The Jack Herren Band

Jeg var på Ralph Myerz & The Jack Herren Band konsert på "Huset" i går (blir egentlig iforgårs ser jeg på klokken). Jeg hadde aldri hørt om dem eller hørt noe av musikken før. Ifølge iTunes så tilhører dem "Electronica/Dance" sjangeren, en sjanger jeg normalt ikke liker. Men disse likte jeg faktisk. Bortsett fra volumet dem hadde. Det var en lidelse for ørene mine. Det hørtes ut som en diskant som var på tur til å sprenges i ørene mine. Og når noen snakket til meg så var det som om dem pratet igjennom et langt rør. Så jeg måtte gå ut en god del ganger for å ikke bli helt tullerusk i hue. Etter konserten så pratet jeg med damen jeg møtte på fredag. Jeg husker ingen ting av hva jeg sa. Jeg husker alt annet som skjedde den kvelden, men ikke den timen (?) vi snakket sammen. Husker bare bruddstykker, og det irriterer meg.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.