Sakarias NettJournal

Ensom?

Jeg sitter her alene klokken 7 om morgenen og venter på at rusen min skal bli nedadgående slik at jeg kan legge meg uten at morgen dagen skal bli alt for ille. Jeg sitter her å funderer på hvorfor jeg bestandig skal bli betatt av jenter som enten er opptatt eller ikke vil ha noe med meg å gjøre. Tror jeg aldri kommer til å få noe svar på det spørsmålet, så jeg kan fundere så mye jeg orker uten å bli noe spesielt klokere. Men du sjarmerte meg iallfall i senk i kveld du søte, morsomme jente. Savner deg allerede. Synd vi aldri kommer til å møtes igjen, takk for en koselig kveld. God natt og sov godt og drøm søtt. Update : Nå er klokken åtte, da kan jeg legge meg til å sove. Skal bli godt. Tenker på deg, hvor du nå enn er i verden.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.