Sakarias NettJournal

GuildWars

GW

Da sitter man her å prøver GuildWars (GW) for første gang. Fishy var så snill å la meg få låne kontoen hans slik at jeg får prøvd om jeg liker dette spillet bedre enn jeg likte World of Warcraft (WoW), som ligger på hylla mi og støver ned. Så langt så tror jeg faktisk at jeg liker dette spillet bedre. Selv om jeg ikke har fått satt meg helt inn i det. Jeg driver iallfall å høyreklikker når jeg egentlig skal venstreklikke og slike ting enda. Så ting går ikke så utrolig bra. Men jeg har da klart å bli en "R/W Level 3", hva nå enn det betyr :P Jeg synes GW virker enklere å navigere seg rundt i enn WoW. Her klarer jeg da i det minste å finne frem uten å bli irritert over at beskrivelsene er dårlige. Det dukker opp en pil på kartet over hvor jeg skal gå :P Mulig det gjorde det i WoW også, men jeg kan ikke huske det akkurat nå. Jeg tror jeg må spille dette litt mer og få en undervisning av Fisken i helgen om hvordan ting gjøres. Jeg må huske å ta med penn og papir :P Eneste som irriterer meg så langt, er at den driver hele tiden å laster ned ting når jeg går ut av en by f.eks. Muligens at jeg kommer til å kjøpe dette spillet.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.