Sakarias NettJournal

Optikeren

Tidlig var jeg ute for å få byttet glass i brillene mine. Optikeren ringte meg på fredag for fortalte at glassene mine hadde kommet. Så jeg tenkte at det hadde vært fint å komme meg til optikeren tidlig og komme først i køen med å få byttet glassene. Jeg var der par minutter etter at dem åpnet og jeg mistet litt troen på synet på damen bak kassen. Jeg presenterte meg 2 ganger og hun gikk for å hente pakke/pose/konvolutten med glassene i og begynner å klage over at jeg kan ikke bruke mineralglass på trådbriller. Hva nå enn det betyr. Hun spurte meg flere ganger om det var de brillene jeg hadde på meg som jeg skulle bytte glass i, og jeg svarte hver gang ja. Tilslutt så gikk hun for å prate med butikksjefen, og han kommer å titter engang på posen hennes og sier "Johnny Skoglund?!?". Damen hadde vist klart å ta feil pose. Da jeg var hos optikeren så fikk jeg vite at det ville ta 20 minutter å bytte glassene. Nå har det gått 1 time, jeg bruker noen gamle briller, føler meg rimelig forvirret pga dem har ikke korreksjon for skjevehornhinner. Dem skulle ringe når brillene mine var ferdige. Så jeg henter dem vel imorgen engang. Så jeg regner med at dette blir en brille løs og lydbok dag, for disse brillene klarer jeg ikke å bruke lenge omgangen gitt.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.