Sakarias NettJournal

Microsoft Vista RC2 og VmWare

I natt så tenkte jeg at jeg skulle prøve å installere Vista RC2 i VmWare, igrunn bare for å se hva som er nytt i forhold til RC1 som jeg allerede har i VmWare. Første tingen jeg la merke til er at jeg slapp å redigere konfigurasjons filen og legge til sånn at den bare skulle bruke 640x480 oppløsning med 16 farger denne gangen. Men selvsagt så var det en annen bug. Den finner ikke cdrom'en :P Tok et lite google søk, og der var forslagene og brenne ut .iso'n på en DVD plate, legge til enda en cdrom i VmWare og boote fra .iso'n og sette inn DVD plata når den ber om en CD. Vel, jeg har ikke igjen så mange DVD plater og ville ikke kaste bort en på noe som kanskje ikke ville virke. Så det jeg gjorde var å legge til enda en cdrom i vmware, la den stå til fysisk stasjon. Boote fra iso'n og når den ba om cd platen så trykket jeg på "VM -> Removable Devices", fant den "tomme" cdrom'en og ba den bruke iso'en. Og vips så fortsatte installasjonen av RC2 og jeg slapp å bruke en DVD plate på ingen ting.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.