Sakarias NettJournal

Windows Vista

Screenshot liten

Har nå lekt meg med Microsoft Vista RC1 i litt over et døgn, og må si at jeg er igrunn litt imponert over at Microsoft har klart å lage noe som er behagelig for øyet. Stabiliteten kan vi diskutere litt, jeg måttet reinstallere Vista 3 ganger. Men jeg regner igrunn med at det har vært min feil, siden den har trynet etter at jeg har installert forskjellige ting som Nvidias beta driver for Vista. Jeg vurderer å finne meg Windows XP platen min, slik at jeg får prøvd noen spill på maskinen. De to spillene jeg har prøvd så langt har ikke fungert :( Grunnen til at jeg leker meg med Vista og ikke med Ubuntu på min nye maskin er pga Linux kjernen ikke støtter PATA kontrolleren min enda. Støtten skal vist komme i 2.6.18, så det er bare å smøre seg med tolmodighet igrunn.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.