Sakarias NettJournal

Grrr, Tullehor

Som noen av dere allerede vet så er ADSL linja her i gokk utrolig ustabil. Jeg har nå flere ganger klagd min nød til Telenor, og dem sier hver gang at nå er det i orden. Noe det enda ikke har blitt.

I dag tenkte jeg at jeg gidder ikke å ringe igjen for å si akkurat det samme som sist gang, og begynte å titte på Telenor sine websider om det var en mulighet til å sende inn en feilmld elektronisk. Og ja, det er mulig. Så har sitter jeg og fyller ut skjemaet, forklarer hva som er galt, refererer til referansenummeret jeg fikk sist gang og legger ved logger fra ADSL modemet. Alt for at dem skal få det inn med t-skje at ting ikke virker tilfredstillende.

Men hva skjer når jeg trykker på fullfør? Jo dette:

Din feilmelding kunne dessverre ikke registreres på dette tidspunktet. Vennligst prøv igjen senere eller ring Kundeservice på 05000.

Ikke engang feilmldskjema systemet dems funker... ARGH!!!!!!

Oppdatering : Prøvde igjen å sende inn feilmld og fikk denne beskjeden:

Teknisk feil På denne siden er det foreløpig en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for deg.

Oppdatering 2 : Etter x antall forsøk så gikk det endelig igjennom. Har iallfall fått et referansenummer, så det burde være registrert.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.