Sakarias NettJournal

Avreise

Da er straks alt klart for avreise til Lillehammer... Mangler å pakke tannkosten, men den skal jeg straks bruke så jeg må nok vente litt med å pakke den ned... Bussen min går ikke før 12 på 10, så jeg har igrunn kjempe god tid, spesiellt med tanke på at jeg har vært våken siden 06:30. Vekkerklokka mi skal ikke ringe før om 10 minutter. Aner ikke hvorfor jeg våkner så utrolig tidlig av meg selv. Og med tanke på at jeg ikke sovnet før rundt 2 i natt, så har jeg fått alt for lite søvn. Så jeg må ta igjen litt søvn på både bussen og toget etterhvert... 12 på 10 reiser jeg, og er framme ca 2. Dvs 4 timer reising på en strekning som tar 1.5-2 timer med bil. Er så bra med offentligtransport. 2 timer for å komme seg til Hamar, der må jeg vente 1 time på toget som da vil bruke ca 1 time på å komme seg til Lillehammer. Og i morgen blir det akkurat det samme, bare andre veien :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.