Sakarias NettJournal

Brev til NRK

Jeg og en kammerat satt å pratet litt på irc og så noen episoder av the screen savers og kom på gode gamle "Spider" som NRK sendte en gang i tiden og vil at NRK skal sende det programmet på nytt eller legge det ut for nedlasting eller om mulig en DVD :P Hvis du også vil at NRK skal gjøre Spider tilgjengelig så send inn en mail du også. Her er et forslag til mail: Subject : Programønske til programavdelingen. To : info@nrk.no Hei kjære programavdeling i NRK. Jeg husker en gang i min ungdomstid et program som gikk på NRK som gikk ved navnet "Spider". Det handlet om data og internett og hadde tidenes programleder i de første episodene av serien. Det jeg lurer på er om dere kan sende denne perleserien på nytt som et slags retro-innslag eller om det går ann å få tak i den på et annet vis (nett-tv, etc.). Takker og bukker, Ditt navn - Fra innsiden av glassøyet

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.