Sakarias NettJournal

Life Goes On

Liten oppdatering av prosjekt meg få lappen... I dag fikk vi endelig liv i vraket. Vi har lenge mistenkt at bilen ikke fikk bensin, så i dag undersøkte vi slangen som går fra bensinfiltret og inn i en eller annen dings. Den var ikke akkurat vanntett (bensintett), var et hull midt på slangen. Reiste på en bilreperasjons sted og kjøpte ny slange. Byttet den og fremdeles null liv. Så da tok i å sjekket resten av slangene (burde kanskje ha gjort det med engang?) og fant ut at alle slangene som faktisk skal frakte bensin rundt omkring i bilen var lekk. Det rant i alle rettninger :P Så da var det ned igjen på bilreperasjons stedet og kjøpe mere slanger... Kostet meg 40 kr for rundt en meter med slanger. Så nå startet vraket :D

Men batteriet er fremdeles defekt, har prøvd å lade det med batteriladeren jeg kjøpte i forrige uke, uten hell... Så jeg må nok ut med 450kr eller hva det nå koster for et nytt batteri... Men bilen startet iallfall :D :D

Men det var litt verre å kjøre den bilen enn den jeg øvelseskjører med (kjørte fra et sted på gårdsplassen til et annet hvor den skal stå). Jeg kjører til vanlig en blanding mellom van og suv. Eller hva jeg nå skal kalle det... Den er stor og har automatgir, noe som er utrolig deilig å kjøre med. Så den dagen jeg får råd til å kjøpe meg en ny bil så skal jeg ha noe med automatgir.

Har også fått noen mil bak rattet. Føler meg mye tryggere nå enn før. Jeg klarer faktisk å prate med folk som er i bilen og kjøre fortere enn 60 er ikke skummelt lenger. Men jeg må si at mange sjåfører burde virkelig ta seg en ny kjøreskoletest. Man skal ikke kjøreforbi noen som ligger i fartsgrensen i en motbakke mot en sving. Det har jeg opplevd flere ganger nå. Den røde L'en bakpå bilen burde si noe om at det ikke er en så erfaren sjåfør i bilen forran og dem bør derfor vente med å kjøreforbi. Ikke det at dem skal kjøreforbi i en motbakke eller mot en sving fra før. Også folk skjønner vist ikke dette med forkjørsrett osv... Har opplevd noen ganger nå at folk bare hiver seg innpå veien og håper det går bra. Hadde det ikke vært for at det kommer til å gjøre vondt så skulle man ha bare kjørt rett i dem, så kanskje dem lærer.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.