Sakarias NettJournal

Pusse puss

Vel, som alle andre gamle biler så har bilen min litt rust. Dette må jeg fjerne og da må jeg vist nok bruke en vinkelsliper med pusseplate for å fjerne rusten. Jeg har aldri i mitt liv brukt en vinkelsliper. Så i stedet for å drite på draget på bilen så fant jeg ut i dag at flaggstang holderen trenger et strøk maling og før man gjør det må man jo da fjerne gammel maling og overflate rust... Så gjett hva... Frem med "grinderen" og pusse flaggstangholder... Kjedelig jobb og jeg så ut som et spøkelse etter på, men jeg fikk da øvd meg på å å bruke vinkelsliper :P Men alle de timene jeg har sett på "A car is born", "American Chopper", "American Hotroad", "Rides" begynner å komme til nytte :P Gotta love Discovery Channel <3

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.