Sakarias NettJournal

Prosjekt meg få lappen

Har nå endelig fått litt dilla på å ta lappen igjen, har i dag prøvd å få den tingen jeg skal cruise i til å starte. Men det ser ikke ut til at den har så veldig lyst til det gitt. I feilsøkings runden så tok jeg ut tennpluggene, noe som tok nesten en halvtime pga forrige eier har vist vært livredd for at dem skal falle ut. Dem var skrudd skikkelig fast gitt. Da jeg endelig fikk dem ut så var dem så svarte som natten. Så jeg har nå funnet ut hvordan man pusser tennplugger. Har alt notert meg på listen over ting som skal kjøpes at tennpluggene må byttes. Men det hjalp igrunn ikke på å få startet skiten. Tenkte å finne ut om bilen i det hele tatt får bensin, så jeg løsnet bensin slangen og da fant jeg en ledning som sikkert skal være tilkoblet et eller annet sted. Tror jeg fant ut hvor ledningen skal sitte. Ikke det at møkkhaugen starter noe bedre for det. Jeg tror problemet er at den ikke får bensin, men hva som gjør at den ikke får bensin aner jeg ikke. Er nå man skulle ha valgt "mekk og drekk" linja istedet for elektronikk engang i tiden. Så i dag har jeg lært 2 ting. Hvordan rengjøre tennplugger og at motorer er møkkete ting. Jeg hater å bli møkkete på henda, så jeg passer ikke helt til å rote i motorommet. Burde vaske nedi der endag.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.