Sakarias NettJournal

Brenne DVD

I dag skulle jeg brenne ut en dmg fil jeg har hadde lastet ned i natt. Så jeg kopierte den over på en ekstern disk og lastet ned dmg2iso for windows på samme disken. Tok med meg disken til den eneste maskinen som har DVD brenner her i huset og koblet til den eksterne disken. Men når jeg prøvde å kjøre dmg2iso så fikk jeg bare beskjed om at den ikke fant noen partisjoner i dmg fila, enda jeg fikk mountet den helt perfekt på macen. Etter å prøvd og feilet en god del ganger så ga jeg opp. Tok med meg en skrutrekker og demonterte en av de usb kabinettene jeg kjøpte på TG. Tok med meg usb til ide overgangen og monterte det hele inne i kabinettet på den maskinen som har dvd brenner. Og det hele fungerte faktisk... Merkelig nok. Jeg fikk brent ut dmg fila og installert softwaren på den gamle PowerMac G4 maskina...

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.