Sakarias NettJournal

Jepps

Men da var man online fra hallen. Nettet har etter det jeg har forstått vært oppe og stablit i hele dag... Grunnen til at jeg er online først klokken 1400 er at jeg ikke har stresset og hjulpet andre med å frakte inn utstyr. Jeg har kun med meg en laptop, så det var ikke mye jeg skulle drasse med meg inn. I går hadde vi sosial samling på parkeringsplassen ved hallen. Flere og flere folk dukket opp med vogner. Men desverre så var det sur vind i går, så det var ikke mange som faktisk var ute av vognene sine. Men vi møtte da noen som trosset værtet og ble med på å fyre bål. Vi klarte oss til 3 i natt og forstatte inne i vogna til rundt 4 før vi køyet. 11 i dag vekket folka på vogna og fikk dem med meg bort til registreringen. Noe som i grunn gikk fort siden køen var LITEN :P Nytt av i år var at man måtte skrive navnet sitt i en bok når man kom, uten noen spesiel forklaring på hvorfor man måtte skrive seg inn i den boka. Man fikk til og med vite hvilken linje man skulle skrive seg på i boka. Så nå sitter jeg å venter på at resten av folka skal dukke opp. Nina og Ole er på vei, Jon ligger etter skjema som vanlig og Fredrik kommer vel ikke før i morgen. Oppdatering: Da har endelig folk kommet seg på plass... Men vi trenger ropert for å kunne snakke sammen, er litt støy fra scena gitt...

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.