Sakarias NettJournal

Oppgradert Wordpress, Squible og Firefox

Vel da har Wordpress kommet i versjon 2.0.1, og jeg har som vanlig oppgradert. Det skal vist være en god del bugfixes i denne releasen. Har også oppgradert Squible fra Alfa 2.5 til Beta 1.1. Det nye for meg (kom i beta 1.0) er at nå blir alle instillinger til themet gjort via theme configurator sak i Wordpress istedet for å redigere en php fil. Ser meget bra ut. Eneste jeg trenger å mekke på er hvor den skal hente mine bokmerker fra. Jeg har sluttet å bruke del.icio.us for en stund siden, og heller startet å bruke bm.sakarias.net som skal være API komptaibelt med del.icio.us. Har også oppgradert Firefox til versjon 1.5.0.1 som vistnok skal inneholde mye fikser for Mac. Har ikke lest releasenotes enda.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.