Sakarias NettJournal

Weekend

Ikke noe spesielt skjedde i helgen igrunn. Fruen skulle egentlig på kino på lørdag sammen med ei annen jente, men dette falt i vasken da hun jenta ble syk (jeg er elendig til å huske navn). Så istedet for at jeg fikk meg en "hjemme-alene-nerde-lørdag" så ble det bytur istedet. Oslo City + lørdag + snart jul = helvetes mye folk. Men Nina klarte da å finne seg et skjørt til å ha på seg på julebordet med jobben sin. Siden Clas Ohlson også har fått seg en butikk i Oslo City så måtte vi (jeg iallfall) innom der en tur. Kjøpte noe så spennende som 3 x 1 meter TP kabler. Var også en tur innom Platekompaniet som vanlig. og ente opp med 1 tv-serie til meg og to filmer til Nina. Nina kjøpte seg Welcome To The Dollhouse og Hide And Seek Og jeg ente opp med Band of Brothers. Måtte også en liten tur innom Eplehuset sin nye butikk her i Oslo. Der så jeg en Logitech mm50, som nå står på min ønskeliste. mm50 er portable høytalere for iPOD og f.eks en laptop. Og skal etter det jeg har hørt gi meget god lyd.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.