Sakarias NettJournal

White Russian

W I R E L E S S F R E E D O M WHITE RUSSIAN

BusyBox v1.00 (2005.09.22-14:58+0000) Built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.

 _______           ________    __
 |    |.-----.-----.-----.| | | |.----.| |_
 |  -  || _ | -__|   || | | ||  _||  _|
 |_______||  __|_____|__|__||________||__| |____|
     |__| W I R E L E S S  F R E E D O M
 WHITE RUSSIAN (RC3) -------------------------------
 * 2 oz Vodka  Mix the Vodka and Kahlua together
 * 1 oz Kahlua over ice, then float the cream or
 * 1/2oz cream milk on the top.
 ---------------------------------------------------
root@OpenWrt:~#

Da har jeg endelig fått satt meg ned og installert OpenWRT på min Asus WL-500g. Har hatt problemer med boksen de siste dagene, og nå igår så koblet jeg den ned for å se om det var den som gjorde at internet ikke fungerte helt bra hos oss. Og det ser nesten ut som det er den som var problemet. Så nå er kabel modemet koblet rett inn i fruens datamaskin og jeg sufer via en eller annen nabo som har vært så snille og kalt sitt trådløse nett for "Velkommen", så jeg følte meg velkommen og surfet via den i går. Har ikke fått tid til mer enn å installere OpenWRT. Håper på å få tid til å sette opp boksen på lørdag. Hvis jeg får hentet switch og nettverkskortene som ligger på posten å venter på meg.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.