Sakarias NettJournal

The Weekend

Helgen ble tilbrakt for det meste i buss. Fredag rett etter jobb satte jeg meg på trikken (klarte seff å glemme igjen mobilen min, så jeg måtte tilbake på jobb etter å ha gått halveis for å hente den) retning Østbanehallen, det møtte jeg Nina og sammen gikk vi til Bussterminalen, der slengte vi oss inn på bussen til Konsvinger for så å bytte buss på Kongsvinger for å komme til Flisa. Og vips så var fredagen borte. Lørdagen ble brukt til å hjelpe Minka med å sette opp tråløst nettverk hjemme hos henne, se min søster spille håndball og være barnepike for dem og en lømmel av en hund på kvelden. Søndagen ble brukt til å kjøre drosje til bussholdeplassen, kjøre buss til Konsvinger, buss fra Kongsvinger til Bussterminalen, kjøre buss fra Jernbanetorget og hjem, fra hjemme og til Majorstuen. Hvor vi skulle i bursdagsselskap til Marianne, søsteren til Jon. Også avsluttet vi søndagen med enda en busstur, fra Majorstuen og rett til sengs.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.