Sakarias NettJournal

Besøk

I helgen hadde jeg og Nina besøk av Fredrik. Etter mye styr (som å bli stoppet av politiet) så klarte han å komme seg fra Spydeberg til Oslo. Vi hadde en behagelig drikke hjemme kveld med litt pisspreik og en god del "Friends" episoder :P Søndag så stakk jeg på Olug sin installfeast på QBA. Seansen så ut til å bli lik null i oppmøte av folk som trengte hjelp. Men etter hvert så begynte det faktisk å komme noen som trengte hjelp. Var faktisk en som hadde med seg en vanlig stasjonær PC også. En ting som var litt dumt er at OLUG fikk beskjed om at det var stille og rolig på QBA på søndager. Vi opplevde det rimlig stikk motsatt. Fredrik skulle også være med ned på QBA, men han var vist dårlig. Så han tilbringte dagen forran PCen til Nina. På OLUG installfeast så kom det faktisk en fyr med en liten iBook (samme som jeg har, bare eldre modell) og ville at vi skulle installere Ubuntu på den. Noe som i seg selv er greit, men Ubuntu sin powerpc utgave har ikke norsk tastatur oppsett, så han fikk ikke ÆØÅ på sin maskin. Jeg måtte desverre gå før vi ble helt ferdig med maskinen hans og jeg hørte i dag at dem hadde også hatt problemer med å få inn java på den. Så dem ente opp med å bruke IBM sin java og lage debian pakker av den for å få java på burken. Jeg tror jeg kommer til å vente litt med å installere Linux på min iBook. Mest pga jeg er glad i å kunne bruke ÆØÅ. Men kanskje Yellow Dog Linux har bedre støtte for norsk tastatur enn det Ubuntu har, det må jeg sjekke når jeg har litt tid til overs. Jeg glemte desverre å ta med meg kamera, så det ble ikke noen bilder fra selve installfeasten.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.