Sakarias NettJournal

Lenge siden

Vel, det har vært en stund siden jeg har blogget. Har igrunn ikke skjedd så utrolig mye spennede. Jeg fikk i dag filmen "The Thirteenth Floor" i posten fra Play som jeg bestillte for noen dager siden. Har også bestillt "Batman Begins" og "The Amityville Horror" (har ikke release før den 24.10.2005) til min kjære. Var en tur i helgen hos min mor og bygde PC til min søster. Bestilte en slik PC i deler pakke. Fant ut at det var mye enklere for meg å velge enn å rote rundt på komplett sine sider etter forskjellige komponenter og vurdere komponenter opp mot hverandre og lese på reviews osv. Tror jeg har blitt lat på mine eldre dager :P Sitter igrunn å venter på at min elskede skal komme hjem fra sin familie. Har desverre en oppvask med mitt navn på som jeg må ta også :( I morgen har Nina bursdag, 21 år gammel blir min elskede :D Oppdatering : 00:01 Energi har man vist om kvelden, nå har vi begynt å ominnrede redet vårt. Ser ut som at fruen får en koselig nerdekrok :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.