Sakarias NettJournal

Hvor ble søndagen av?

Vel vel, i går sto jeg opp, sånn passe tidlig rundt tolv. Setter meg ned forran min kjære lille mac, sjekker litt mail som vanlig kun innholder spam. Sier god morgen på IRC og starter opp WoW. Rundt fire kjenner jeg at magen vil ha sitt, en tur ut etter kebab og så sitter man forran macen igjen. Så er klokken plutselig ti på elleve. Siden jeg legger meg rundt elleve så begynte jeg på kveldsrituale og samtidig spørr Nina om jeg kan sette på en pizza. Jaja, tenker jeg var det seint det også, men jeg setter på en ferdig pizza og spørr Nina om hun er klar over hvor mye klokken er. Nei svarer hun og jeg svarer ti over elleve. Og hun tror ikke på meg. Hun trodde vel klokken var rundt ni eller ti. Lørdagen ble også nesten borte, vi fikk vel installert spillet rundt åtte, og halv to fant vi ut at det var kanskje påtide så sove litt også. Og hva skjedde i dag morges? Jeg våknet 20 minutter for seint og kom litt forsinket på jobb :( WoW er rett og slett skummelt.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.