Sakarias NettJournal

Gresset *ER* grønnere på den andre siden

Nå har jeg brukt mac i noen dager, helt siden torsdag (29.09.05) i forrige uke. Og jeg må si at overgangen har ikke vært så utrolig vanskelig. GUIet er anderledens, macen har ikke høyre-mus-tast. Men GUIet mye mer logisk lagt opp, og det at man kan bruke spotlight til å søke fram alt man leter etter er en utrolig smart løsning. Hvorfor har ingen kommet med det før? Vet at det er en prosjekt under Linux for å få til noe av det samme både i Gnome og KDE. Men Apple har hatt det i sitt operativsystem iallfall siden 10.3 (jeg kjenner ikke til tidligere versjoner). Jeg angrer iallfall ikke på byttet. Nå sitter jeg å lurer på om jeg skal kjøpe meg en mac mini med tid og stunder. Trenger bare mer plass i hyblen først.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.