Sakarias NettJournal

iBook :)

Vel, den kom til slutt. Etter 20 dager ringte endelig TNT i går. Jeg hadde køyet tidlig (rundt 1900) pga. jeg sov så dårlig natt til i går. Sånn i halvsøvne legger jeg merke til at Nina henter nøkler og går ut døra. Og kommer tilbake noen minutter senere med 2 pappekser i hendene og lurer på om jeg skal stå opp og pakke opp vinduderet mitt. Jeg som fremdeles halvsover forstår ingen ting. Etter hvert så går det opp for meg at TNT hadde levert iBooken min halv ni om kvelden. Jeg var ikke sein med å komme meg ut av senga. Men det tok sin tid før jeg våknet. Bilder fra ankomsten, alt er helt hvit, så kameraet hadde store problemer med å fokusere. Jeg fikk da lekt litt med burken i går. Men jeg tror jeg seriøst må få meg en ekstern mus, helst en liten søt blåtand mus. Det vil nok ta litt batteri å bruke en bt mus, men det gjør også en usb mus.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.