Sakarias NettJournal

OLUG medlemsmøte

I dag er det medlemsmøte i OLUG, temaet er "gi ny og kraftig fuksjonalitet til trådløse routere med OpenWrt". Siden jeg har en router som kan kjøre OpenWrt så fant jeg ut at det kan være en fordel å få med meg det emnet, og møtet skal være på Sagene samfunnshus som er noe med 3-5 kvartaler unna så har jeg igrunn ingen unskyldning for å ikke delta. Har også fått med meg en kammerat som kommer hele veien fra Spydeberg for å delta på møtet. -- Snipp fra invitasjonen til OLUG --

Vi har gleden av å invitere nye og gamle medlemmer til medlemsmøte, tirsdag 27. september klokken 19:00 på Sagene samfunnshus. OpenWrt er en Linux-distribusjon for Linksys sin trådløse router WRT54G. I steden for å pakke all mulig funksjonalitet inn i firmwaren, så tilbys en minimalistisk versjon med støtte for tilleggspakker. For brukeren gir det mulighet til å detaljstyre funksjonene, og utviklerene kan konsentrere seg om pakkene uten å måtte teste og slippe hele firmwaren.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.